Het Promeso team

team

Het Promeso team

Met z’n drieën vormen we een enthousiast en professioneel team van specialisten, met een brede, jarenlange achtergrond in de zorg.

Van universitair ziekenhuis tot gehandicaptenzorg.

Martijn en Ewout hebben talloze ICT-problemen opgelost en zijn gespecialiseerd in het integreren van gegevens van en naar het ECD/EPD.

Rimke kent uit eigen ervaring de tijdsdruk, de overdaad aan regels, de privacy-gevoeligheden en de constante strijd om voldoende aandacht te kunnen geven aan cliënten.

Meer dan 20 jaar integratie-ervaring in de zorg

Hoe kan het dat je niet eerder van Promeso hebt gehoord? Promeso is een jong, innovatief bedrijf. Opgericht in 2019, gebruikmakend van meer dan 20 jaar ervaring in de zorg. Met integratieprocessen (Ewout en Martijn) , maar ook in direct contact met cliënten (Rimke).

Uit eigen ervaring kennen we de knelpunten en zien we opties tot verbetering.

Samen met jou vinden we de beste mogelijkheden voor een efficiënte bedrijfsvoering. Dat doen we door goed te luisteren naar jou als klant.

Wat het in ieder geval oplevert: meer tijd voor bewoners of cliënten en altijd betrouwbare gegevens om handelen op af te stemmen.

Meer weten? Stuur een bericht of bel: +31 6 8334 4995 Rimke van den Bosch.

“Promeso staat in mijn ogen voor hun normen en waarden. We hebben echt samen gewerkt aan dit project. Promeso reageert altijd vlot en inhoudelijk sterk. Ook bieden zij ongevraagd hun hulp aan bij andere zaken. De monitor is daadwerkelijk snel en simpel en zal de medewerkers een hoop tijd besparen. Kortom, wij zijn zeer tevreden.”

Sylvia Bos - Zonnehuisgroep Amstelland