Het Promeso team

Martijn

Martijn is medeoprichter van Promeso en een echte levensgenieter. Een van de passies van Martijn is fotograferen, waar hij overigens ook heel goed in is. Hij heeft er zelfs een fotowedstrijd gewonnen voor het thema: Leiden bij nacht. Binnen Promeso is hij een van de technische toppers die de basis hebben gelegd voor Promeso zoals die nu is. Dus mocht je de scanpagina zien, dan heb je een klein inkijkje in het werk van Martijn.


Rimke

Rimke is naast het gezicht van Promeso, ook medeoprichtster. Onderhoud alles omtrent onze klanten, (contracten, offertes, facturen, dvo’s, etc.). Met veel energie regelt zij ook alles omtrent alle social media en ga zo maar door. Ze is ook moeder van twee pubers en houdt ervan om te sporten en te wandelen. Als je ons algemene nummer belt voor een vraag of een demo, krijg je met grote waarschijnlijkheid Rimke aan de telefoon. Dus neem gerust contact met ons op, dan wordt je zeker vriendelijk te woord gestaan.

Ewout

Ewout is mede oprichter van Promeso. Met zijn jarenlange ervaring in de zorg een gewaardeerde collega binnen Promeso en sparringpartner voor zorginstellingen. Door zijn analytische en oplossingsgerichte denken kan hij complexe vraagstukken opsplitsen en ze stap voor stap helder maken. Hierdoor creëert hij duidelijkheid binnen projecten wat zich vertaalt in het altijd halen van gestelde deadlines. Dus welke vraag je ook hebt, stel deze gerust aan Ewout, hij weet de oplossing.

Ontmoet onze professionals

Thomas

Thomas weet alles over verschillende juridische zaken. Hij heeft aantoonbare werkervaring de media-industrie en nu dus ook in de zorg. Thomas is super goed in snelle acties, maar ook in het doorvragen waardoor we vrijwel alles op juridisch gebied scherp voor ogen hebben. Thomas geeft gevraagd en ongevraagd advies en we zijn super tevreden met hem. Dus mocht je vragen hebben over onze DVO (dienstverleningsovereenkomst) of andere juridische vragen stellen, dan kan het zijn dat je met Thomas gaat communiceren.

Erwin

Erwin is onze vaste boekhouder en eigenaar van administratiekantoor Plus Ultra. Alle bonnen zijn altijd bekeken en gecheckt door Erwin. Erwin kent alle regels die bij boekhouden horen en voert die volgens de letter van de wet uit. We zijn zo blij met hem dat we elkaar elke maand spreken. Dus mocht er eens iets niet helemaal lekker gaan met factureren, dan kan het zijn dat je Erwin spreekt.Linuccia

Linuccia is onze social media kanjer, maar ze kan nog veel meer: journalistiek, programmamaker radio, stationvoice, voice-over en is eigenaar van LinXX media. Wat is dat toch fijn als je iemand in je bedrijf hebt waar je zo makkelijk mee kan praten dat je aan een half woord voldoende hebt. Voiceberichten zet zij zomaar om in prachtige content. Dus als je eens een leuke post ziet op LinkedIn, kan het zomaar zijn dat Linuccia daarbij geholpen heeft.


Christel

Over de NEN gesproken. Christel is echt een topper als het gaat om allerlei verschillende certificaten. Christel is zelfstandig adviseur ISO9001, ISO 27001, NEN7510, certificatieschema Arbodiensten, AVG, FG as a Service en Auditor as a Service! Wat een prachtige lijst aan diensten! Zij heeft ons weg gewezen in het woud van de NEN en ons geholpen om de 710 en 27001 te bemachtigen. En nu nog mogen we met haar samenwerken en verder bouwen aan ons bedrijf. Dus als je de certificaten ziet op de website, dan heeft zij ons daarbij geholpen en doet dat nog steeds.

Aukje

Aukje is onze E-Learning kanjer. Ze snapt precies hoe en de VSM werkt en hoe je dat het beste digitaal aan de medewerkers kunt aanbieden. We zijn super trots om Aukje in ons bedrijf te hebben. Als je eens een E-Learning doet, dan weet je vanaf nu dat zij deze heeft ontwikkeld en kan het zijn dat zij slimme vragen gaat stellen om de E-learning aan jouw organisatie aan te passen.

Daniel

Daniel is trotse eigenaar van Daan webdesign. Sinds het eerste begin heeft hij onze website opgebouwd naar onze wensen, maar ook denkt hij altijd mee, reageert altijd heel snel, is transparant en eerlijk. We zijn zeer tevreden met Daniel als webbouwer. En dus is alles wat je hier leest door Daniel geplaatst.