Wij zijn Promeso

We helpen je tijd te maken voor de echte zorg

Met aandacht en zorg

Een krappe arbeidsmarkt, overal personeel te kort en geen tijd meer om eens echt aandacht te besteden aan je cliënten. De zorgsector heeft een alarmerend probleem. En dat raakt ons diep. Als zorgprofessional word je geconfronteerd met een onophoudelijke stroom van administratieve taken, tijdsruk en een overdaad aan regels, waardoor je te weinig tijd hebben voor datgene waar de zorg om draait – op een menselijke manier en met aandacht zorgen voor je cliënten. Dat kan anders, geloven wij!

Onze slimme meetinstrumenten verminderen administratieve lasten, waardoor je kostbare tijd bespaart. Zo kun je zorgen op de manier waarop zorg bedoeld is: handen aan het bed en met aandacht voor de mens.

Met onze intuïtieve scanners en eenvoudig te bedienen app worden meetresultaten direct en nauwkeurig gekoppeld aan de juiste clientdossiers. Hiermee bespaar je tijd, verminder je de kans op fouten en verbeter je de kwaliteit van de zorg.

We zorgen dat jij en je collega’s met veel meer plezier jullie werk kunnen doen. Minder administratieve last betekent meer tijd voor echte zorgtaken en persoonlijke interacties met cliënten. Moet je eens kijken wat dat met jullie doet!

Kies je voor onze slimme meetinstrumenten? Dan begeleiden we je tijdens het implementatieproces. We zorgen ervoor dat medewerkers vertrouwd raken met de meetinstrumenten, zodat jullie deze optimaal kunnen benutten in de dagelijkse werkzaamheden.

Leuk je te leren kennen

Onze gedreven missie en visie

Bij Promeso geloven we in de kracht van jou als zorgprofessional en de waardevolle rol die jij vervult in het leven van cliënten. We vinden het belangrijk dat jij en je collega’s tijd hebben om te luisteren naar cliënten, waardoor het welzijn van mensen bovenaan staat. Onze missie is dan ook helder: we willen zorgprofessionals in verpleegtehuizen, verzorgingstehuizen, de thuiszorg en zij die hulp bieden bij revalidatie, ondersteunen en ontlasten van de administratieve lasten. Zodat jullie tijd hebben om echt menselijke zorg te bieden. Met onze slimme meetinstrumenten en geavanceerde app willen we niet alleen efficiëntie bevorderen, maar ook de passie en voldoening in jouw werk terugbrengen.

“Je bent in de zorg gaan werken omdat je om mensen geeft; niet om de hele dag met administratie bezig te zijn.”

Het hart van Promeso: ervaring en techniek samengevoegd

Na ruim 20 jaar ervaring in het vak, richten wij, Rimke van de Bosch, Martijn Kruit en Ewout van den Bosch, in 2019 samen Promeso op. Ons verhaal begint bij onze eigen ervaring binnen de zorg. Als geen ander voelden we op de werkvloer de belemmering van tijdsdruk en administratieve lasten op het werkplezier drukken. Uit die ervaring voelden we een urgentie om een oplossing te creëren die naadloos aansloot op de behoeften van de zorgmedewerkers en tegelijkertijd technisch goed in elkaar stak. We bundelden de technische achtergrond van Ewout en Martijn met de zorgervaring van Rimke en kwamen zo tot Promeso.

Hoe wij samenwerken: een betrokken aanpak

De aanpak van Promeso draait om betrokkenheid. We zijn meer dan alleen leveranciers van slimme meetinstrumenten – we zijn partners in jouw zorg-innovatiereis. Bij elke stap van implementatie en gebruik staat jouw organisatie centraal, ondersteund door een vast aanspreekpunt. Met onze efficiënte meetinstrumenten en betrouwbare app, gecombineerd met persoonlijke begeleiding, maken we de weg vrij voor meer zorgtijd en meer werkplezier.

Onze kernwaarden: de drijvende kracht van Promeso

Bij Promeso is ons kompas gericht op efficiëntie, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. We hebben een gedeelde passie om de zorgsector te transformeren en zorgprofessionals te ondersteunen in hun waardevolle werk. Onze bevlogenheid zorgt ervoor dat we elke dag met plezier werken aan een toekomst waarin zorg vol aandacht en menselijkheid groeit.

“Laten we samen weer tijd maken voor de echt menselijke zorg!”