Jurgen Nijboer vanuit Carinova zei: “erg tevreden over de service, snel geleverd en duidelijke uitleg. In overleg is veel mogelijk en we worden goed ondersteund. Ik ben benieuwd wat de toekomst ons gaat brengen.  

Het eerste contact hadden wij in september 2020.

De Corona crisis was op weer op volle sterkte. 

Zelf zei Jurgen op Linkedin: “Twee weken geleden kwam Promeso langs om een demo Vitale functie meter te leveren. Deze hebben wij direct ingezet op de Covid afdeling van Carinova in Raalte. Zoals overal is de Corona golf weer bezig en wordt het drukker op de afdeling. Daardoor heb ik in de zorg bijgesprongen en kon ik gelijk kijken hoe de inzet van deze nieuwe innovatie uitpakt op de afdeling. De collega’s waren enthousiast en ikzelf ook. Erg fijn om deze demo zelf in te kunnen zetten tijdens mijn werkzaamheden binnen de zorg. Weer een mooi voorbeeld van het werken binnen zowel de zorg als op innovatie.” Zie hier het bericht op LinkedIn

Zo mooi om te zien en te horen dat de missie die we stellen; de registratielast bij de medewerker weg halen, de clienten minder belasten en meer werkplezier door het gebruik maken van slimme ICT-oplossingen ook daadwerkelijk werkt!