Slimme bladderscan

Nauwkeurige blaasmetingen én meer aandacht en tijd voor je cliënt.

Vorige slide
Volgende slide

5 redenen om te kiezen voor de slimme bladderscan:

Wat is een bladderscan

Een bladderscan meet met geluidsgolven hoeveel urine er in iemands blaas zit. Normaal gesproken kost zo’n scan relatief veel tijd. Met onze slimme bladderscan wordt het een stuk eenvoudiger om de meetgegevens in het clientdossier te krijgen. Na het doen van de scan hoeft jouw collega namelijk de waarden niet te noteren. Deze administratieve stap gaat geheel automatisch. Dat scheelt een hoop tijd, voorkomt fouten en zorgt dat jouw collega meer aandacht kan besteden aan de cliënt. Dat maakt werk leuker en een scan voor de cliënt een stuk comfortabeler.

We hebben de bladderscan i10 van Verathon gekoppeld aan onze Promeso-ConnecT software. Hierdoor lees je niet alleen informatie gemakkelijk af, maar hoef je al deze informatie niet meer over te nemen in het ECD/EPD.

Zo werkt de slimme bladderscan

Onze slimme bladderscan zorgt dat je meer tijd overhoudt voor je cliënten.

Foutloos, effectief, snel en efficiënt.

Een hogere patiëntveiligheid.

Meten, vertalen, verzenden.

Een onmisbaar hulpmiddel bij diagnoses.

Altijd betrouwbare gegevens.

Meten, vertalen, verzenden.

Foutloos, effectief, snel en efficiënt.

Een hogere patiëntveiligheid.

Een onmisbaar hulpmiddel bij diagnoses.

Altijd betrouwbare gegevens.

Ontdek de slimme bladderscan

Wil je eerst eens zien hoe eenvoudig de bladderscan werkt? We komen graag bij je langs om meer te vertellen en nemen uiteraard onze apparatuur mee, zodat jij zelf kunt ervaren hoe dit meetinstrument werkt. Geheel vrijblijvend, zonder enige verplichtingen uiteraard.